Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бизнесмен плаща солидно и чака 7 месеца, за да му направят златен мерцедес без аналог в света Бизнесмен плати солидна сума да му направят мерцедеса златен. СНИМКА: "Борба"

Бизнесмен плати солидна сума да му направят мерцедеса златен. Цената й е скочила в пъти, след обработката й в старата столица от популярните в цяла България местни спецове на тунинга братята Румен и Георги Бялкови, съобщава "Борба".

Мерцедесът – модел 123 от 1985 г., вече е покрит със специално златно фолио и няма аналог в света. Собственикът му, който се занимава с частен бизнес, планува да го закара в Англия, за да го показва по изложби.

„Вече имахме реализиран проект за позлатяване на „Ламборгини Хуракан“ на един индиец и човекът ни потърси, за да помогнем. Собственикът на мерцедеса докарал лошо изглеждащото след опита за оптичен тунинг возило в автоцентъра на Бялкови през април тази година. Състоянието й обаче било толкова лошо, че се наложило цялостно пребоядисване, преди да бъде облепена със златно фолио.

Над златното фолио е поставен и втори пласт прозрачно защитно фолио, което пази първото", обяснява още технологията Бялков. Материалът е изключително скъп и се реже прецизно с точност до микрон с лазерна технология.

„Като видяхме как пристигна колата при нас, се бяхме отчаяли, но накрая визията й бе съвсем друга. Собственикът й е доста взискателен човек и любител на ретро коли и смятам, че остана доволен. В момента той притежава „Мерцедес” без аналог в света“, обобщава Румен Бялков.

Коментара ()

Вашият коментар