Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

77-годишната баба, задържана за продажба на кокаин, разпределяла дозите и ги продавала в апартамента си. Била част от престъпната група на внука си

"Глаукома имала 77-годишната Цветанка Чавкарова, задържана за продажба на кокаин и марихуана в столичния квартал "Люлин". Заради това тя си правеше чай от коноп", обясни пред "24 часа" нейният съпруг Методи.

"Чу се един страшен тътен, когато полицията разби входната ни врата с пневматичен чук. Жена ми припадна, а полицаите ми позволиха да извикам линейка много по-късно", каза още той и обясни, че са открити 2-3 грама в дома му, които са на съпругата му за приготвяне на отвари за глаукома.

Неговият внук Мартин също бил задържан. Той е обвинен като лидер на престъпна група, в която участвала баба му и още двама души. Според обвинението Цветанка разпределяла дозите кокаин и марихуана и ги продавала в апартамента си.

Тя опитала да изхвърли над 300 г марихуана през прозореца и в тоалетната, когато полицията дошла, съобщават от МВР. Цветанка е била главен счетоводител в голяма застрахователна компания. Пенсията й е 840 лв., обясни съпругът й Методи.

Коментара ()

Вашият коментар