Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Стотици се простиха с жертвите на Викторио в храма в “Надежда”

Стотици близки и приятели изпратиха във вечния им път зверски убитите майка и дъщеричка - Дарина Министерска и Никол. Храмът “Св. Николай Чудотворец” в кв. “Надежда 6” се оказа тесен да побере всички, които искаха да се простят с тях в неделя. Мнозина останаха отвън.

Младата майка бе застреляна преди седмица с два куршума от Викторио Александров, мъжа, с когото живеела на семейни начала. Няколко часа по-късно той уби и дъщеричката им.

Близки утешават бащата на Дарина Георги Министерски.
Близки утешават бащата на Дарина Георги Министерски.
Близо час и половина продължиха опелото и поклонението. 23-годишната Дарина и едногодишната Никол бяха с бели рокли и положени в бели ковчези, отрупани с цветя. По време на църковната служба те останаха отворени, за да може хората да ги видят за последно. 12 траурни венци, предимно от бели цветя, бяха изпратили близки на семейството.
Храмът не побра всички дошли да се простят с Дарина и дъщеричката й.
Храмът не побра всички дошли да се простят с Дарина и дъщеричката й.

Приятели придържаха родителите на Дарина - Георги и Ваня Министерски, които едва стояха на краката си. Никой от скърбящите не пророни и дума за убиеца.

Повечето венци бяха от бели цветя
Повечето венци бяха от бели цветя

26-годишният охранител Викторио до момента се измъква с обяснението, че не помни как ги е убил. Въпреки обзелата го амнезия обаче в четвъртък пред съдът хвърли вината за срива в отношенията им на жена си и родителите ѝ.