Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Преди да се запознае с Викторио, Дарина беше много усмихнато и тихо дете. Майка й и баща й никога не са си повишавали тон. Тя имаше много големи амбиции, искаше да стане много добър фотограф. Това каза в сутрешния блок на Би Ти Ви Валерия Филкова - близка на убитата Дарина Министерска.

В началото на връзката им тя забременя погрешка. Той не искаше детето, първоначално тя скри от родителите си и поиска съвет от мен какво да прави. Помоли ме да я придружа да направи аборт, каза още тя.

Дарина спря да се усмихва, да рисува, да излиза, да се обажда. Обади се, когато роди детето. Тя беше нещастна. Хвана ме за ръката и ми каза: "Беше права, но вече е късно, не искам детето ми да е без баща". Баща й през 2 месеца й купуваше телефон, Викторио умишлено й ги чупеше, за да не звъни на никого, разказа още тя.

Тя беше добра домакиня, като влязох в апартамента, той беше под конец. Викторио и Дарина не се познават от деца. Тя никога не е противоречала за фамилията на детето, каза още Валерия.

Той я заплашваше, че ще отвлече детето. На телефона й имаше програма, която да записва телефонните й разговори. Той я заплашваше за майка й и баща й, че ще инсценира катастрофа. Той е планирал това отдавна - че ще пусне жалба, ще заведе дело за родителски права, коментира още тя. 

В петък той публикува 2 жалейки в профила си във фейсбук - предполагам за него и за Дарина. Тя беше непоколебима да прекрати връзката си с Викторио. Никого не съм клела, но да е жив и здрав и дълголетник, да се мъчи и гърчи за начина, по който ни почерни, каза още Валерия.

Валерия Филкова - близка на убитата Дарина КАДРИ: Би Ти Ви
Валерия Филкова - близка на убитата Дарина КАДРИ: Би Ти Ви
Счупените телефони на Дарина
Счупените телефони на Дарина