Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Викторио Александров СНИМКА: Йордан Симеонов
Викторио Александров СНИМКА: Йордан Симеонов

Не мога да повярвам, че съм го направил аз. Съжалявам за абсолютно всичко. Това бяха едни от последните думи пред Софийския градски съд на Викторио Александров, който застреля жена си Дарина и едногодишната си дъщеричка. Той помоли съдът да го пусне под домашен арест, защото не чувал добре, имал отворена рана на главата и щял да бъде близо до своите родители - единствените хора, които в този момент могат да го подкрепят. 

Съдия Атанас Н. Атанасов го остави в ареста. Той мотивира своя отказ с това, че Викторио е с лабилна психика, не може да контролира своето поведение, а преди това е заплашвал родителите на Дарина, че ще ги лиши от живот. 

Преди да се стигне до съдебното решение обаче повече от 15 минути със спокоен тон Викторио разясняваше отношенията си с Дарина и нейните родители пред съда, както и какво се е случило на 25 октомври, когато в 23 часа е напуснал жилището в Надежда до момента на залавянето му от полицията. 

Той хвърли цялата вина за срива в отношенията им върху жена си и неините родители, включително упрекна Дарина, че е била лоша майка и че е малтретирала малката Никол.

Себе си похвали, твърдейки, че Дарина не веднъж му е казвала, че по-добър баща от него няма. 

Какво казва Викторио пред съда очаквайте след малко.