Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Георги Петков бе на косъм да прецака и "Лудогорец", както стори с "Левски" във финала за купата .
Георги Петков бе на косъм да прецака и "Лудогорец", както стори с "Левски" във финала за купата .

"Славия" сдаде купата, но затрудни максимално шампиона "Лудогорец" в Радград. "Орлите" се наложиха с 6:5 над Славия след изпълнение на дузпи. В редовното време двубоят завърши при резултат 2:2.

В 14-ата минута "белите" ликуваха. Галин Иванов вкара гол от фаул от повече от 30 метра, след груба грешка на Хорхе Броун, който бе излязал напред за 0:1.

В 35-ата минута "Лудогорец" изравни чрез Шверчок, който премина трима и пусна топката покрай Петков.

Съдията Никола Попов не посмя да изгони Натаниел от домакините, който удари без топка Георги Йомов. Реферът вдигна жълти картони и на двамата. По същия начин действа Попов и преди време при гостуването на разградчани на "Левски", като не вдигна червен картон отново на бразилеца, след което бе наказан.

В 74-ата минута Шверчок изведе своя тим напред, след плътен удар по земя с левия крак за 1:2.Радостта на "зелените" обаче бе твърде кратка. Три минути по-късно "Славия" изравни. Иванов преодоля елементарно Сисиньо и шутира в ъгъла на Броун, който се хвърли, но топката мина под ръцете му.

В 101-ата минута "Лудогорец" като по чудо не вкара гол. Джоди Лукоки излезе на чиста позиция и шутира, но Петков се хвърли и спаси. При добавката Шверчок удари страничнага греда.

В 110-ата минута Клаудио Кешерю направи сериозен пропуск, след като не намери очертанията на вратата от няколко метра.

При дузпите за "Лудогорец" пропусна само Лукас Саша, докато за "Славия" сгрешиха фатално Милен Гамаков и Георги Йомов.