Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Човек прекарва най-спокойното си време от денонощието в спалнята. Там той си почива от тежкия работен ден и събира енергия за изпитанията, които му предстоят през следващия. За това той трябва да е обграден от добра енергия, а мебелите в стаята му да са подредени по начин, който привлича добрите природни сили и късмета. 

Човек е най-уязвим към зли сили докато спи и точно поради този факт, Фън Шуй помага да се предпазите от тях. Спалнята задължително трябва да е боядисана в неутрални цветове, а на нейна територия да нямам никаква техника като телевизор и компютър. Добре е тя винаги да е проветрена, а потокът на свеж въздух към нея никога да не спира. Важна е и слънчевата светлина, без която доброто настроение е загубено.

Най-важното в една спалня е леглото. Според Фън Шуй има две важни правила, които трява да спазваме относно нейното местоположение. То трябва да е поставено така, че краката ви да не сочат вратата, защото това е "позицията на мъртвеца", а тялото ви не трябва да е под прозореца, защото от там ще излети добрата енергия. Перфектното спално легло, разбира се, трябва да подхожда на стаята ви и също така да ви предоставя лек сън. За това в мебели "Янев" има голям избор от легла и спални, в различни размери, цветове и модели. От нашия магазин може и да си закупите удобни матраци според вашия вкус - с пружина или без, еднолицеви или двулицеви и дори по размер, който вие желаете.

Леглото в една спалня трябва да е до стената и да има достатъчно място да се минава и от двете му страни, за да се балансира енергията. Също така, не може да си позволите да имате едно нощно шкафче, те задължително трябва да са две, ала не е нужно да са еднакви. Там ще намерите и перфектните гардероби за вашето спално помещение, които да съберат целият ви моден арсенал. Според техниката Фън Шуй, той може да се намира на стената до леглото или срещу него. В основата на леглото може да поставите малка пейка или диванче. Добре е да се избягват острите ръбове, така че ако избирате полилей, то най-добре ще е той да е с кръгла форма.

Според Фън Шуй, в стаята не е желателно да има огледала, а ако избирате произведение на изкуството, което да краси стените ви, то също трябва да е избрано с огромно внимание, както и удобните ви и стилни мебели. На картината е добре да бъде изобразено спокойствие или това, което желаете да ви се случи.

В магазина на мебели "Янев" в квартал "Люлин" 1 ще откриете всички необходими мебели, за да може вашата стая да е уютна, стилна и най-вече - следваща законите на Фън Шуй, които ще ви донесат още по-спокоен сън и щастливо, лишено от стрес ежедневие.