Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отговори на "Лудогорец" в декларация в сайта на клуба със заглавието: Alea iacta est! (от латински - зарът е хвърлен). Поводът е коментарът на изпълнителни директор на "Лудогорец" Ангел Петричев за словесните престрелки между собствениците на тима от Разград, "Левски" и ЦСКА преди отпътуването на отбора сутринта за Ларнака за мача с АЕК от Лига Европа, който е четвъртък.
"Не искам да коментирам собствениците на клубовете, тъй като не са на моето ниво. Те са в правото си да казват каквото искат. Аз мога само с интерес да коментирам тази коалиция, която се оформя между Русев и Ганчев, но според мен тя ще продължи доста кратко, тъй като няма да е далеч моментът, в който двата отбора ще се сблъскат и тогава господин Русев ще разбере, че Ганчев не е кротушка, а си е сериозна акула, на която Лудогорец усеща зъбите през последните 8 години, в които е в първенството. Ще наблюдаваме с интерес как ще се развие тази коалиция между тези двамата", каза Ангел Петричев на летището във Варна.
Ето какво написа босът на "червените" в официалния сайт след думите на Петричев (публикуваме без редакторска намеса):
"С кански мъки, след толкова години "То" си призна. Не е "Тя", не е и "Той".
Та "То" се освети и дикторът му Петриньо го потвърди. И да, наистина - вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!
ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!
Но да се върнем на основните въпроси от думите на "То". От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са "цветя и рози". Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори "То", ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.
Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.
Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam на българския футбол! Да пребъде Истанбулската конвенция!
Alea iacta est!"