Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Двама от обитателите на ромската махала в Айтос, задържани за побой над 28-годишния Пламен Н., са пуснати под гаранция от по 600 лв., съобщи Апелативната прокуратура  в Бургас.

За 72 часа  е задържан третият от биячите Илия К., обвинен в извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Мярката срещу него е по-сурова, тъй като престъплението е осъществено в условията на опасен рецидив.

Тримата роми Илия К., Румен В. и Емил Е. са обвинени за това, че малко след полунощ на 18 октомври, пред заведение на ул."Гоче Делчев" и в градинка на ул. "Бяло Море" са нападнали и пребили мъж, като деянието се отличава с особена дързост в условията на опасен рецидидив.

Предстои Района прокуратура – Айтос да внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия Илия К.

Пострадалият Пламен Н. от Айтос е настанен в отделението по неврохирургия в УМБАЛ Бургас. Той е приет с комоцио и счупен нос.