Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Влогърите са новите звезди. Те вече са по-известни от някои певци и актьори. Никога не са стъпвали в телевизия, но са гледани от милиони фенове. Ще станат ли милионери като менторите си на запад и ще победят ли телевизиите? Ще разберете в четвъртия брой на предаването TrendY. Гледайте тази неделя, 21 октомври от 18 часа по БНТ 1.

Безспорно е, че книгите са вечни. В този брой на TrendY зрителите ще могат да надникнат зад кулисите на Националната библиотека. Много от вас може би са били там, други ще я видят за първи път, но има кътчета, до които почти никой не е стигал - за потайностите на библиотеката.

След лабиринтите на библиотеката водещият Искрен Тончев-Искрата ще се срещне с момиче, което няма нужда от интернет и телевизия, за да е харесвано и популярно. Венда познава музиката повече от добре – не само класическата, а и електронната. Вижте какво тя прави с цигулката.

В рубриката за пътешествия дигиталните номади Асен и Лаура ще ни отведат отново в далечното Перу. Директно до най-високото езеро на света Титикака, за да видим как местните живеят на плаващи острови.