Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Военна болница
Военна болница

32-годишният Илия Кусев, представител на мобилен оператор, който преди седмица бе открит в безпомощно състояние в столичен подлез, е починал във ВМА. Това научи "24 часа" от сигурен източник.

Мъжът бе настанен във Военномедицинска болница и бе с опасност за живота.

Сигнал на тел. 112 за мъж, който лежи в подлеза е подаден на 8 октомври в 7,50 часа. Екипи на Спешна помощ и полицията пристигнали веднага. Кусев отказал помощ и ги отпратил. Бил видимо пиян, научи "24 часа". Тогава униформените и медиците си тръгнали. Малко по-късно отново е получен сигнал за същия човек и пак е изпратен екип. Този път състоянието на Кусев било по-тежко. Оказана му е медицинска помощ и е откаран във ВМА. Не е ясно дали е станал жертва на побой или се е наранил при падане по стълбите или опит да слезе по тях. Записи от камерите в района показват как повръща и хора се опитват да му помогнат да стане. 

Илия Кусев е представлявал мобилния оператор при обществени поръчки за договори с институции. Инцидентът от подлеза обаче няма връзка със служебните му задължения, потвърди още преди седмица източник на "24 часа".