Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Професионалните убийци са изстреляли няколко куршума в тялото на съпруга на Наталия Гуркова, твърдят полицейски източници от южноафриканския град Бедфордвю, където беше извършена екзекуцията. Тепърва съдебният лекар ще брои входните рани и ще определи коя от тях се е оказала фатална за жертвата.

Припомняме, че българските медии гръмнаха по-рано пред деня, че съпругът на "Мис България" е бил разстрелян в ЮАР. Самата Гуркова е в шок и не желае да разговаря с журналисти. 

Въпреки тежките си наранявания бизнесменът и търговец на диаманти Джордже Михалевич опитва да се измъкне от убийците си. Успява обаче да измине само 100 метра с луксозния си автомобил, след което колата му излиза от пътя. Властите в момента се въздържат да обявят официална версия за екзекуцията, но индиректно подсказват, че става дума за разчистване на сметки в подземния свят.  

Михалевич управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години семейството живее в Йоханесбург. Сръбският предприемач е известен още като „Джордж Холивуд” и е собственик на компаниите Sandton Gold и Diamond Exchange и Salon Prive.

Няколко часа преди инцидента, Михалевич актуализира снимката си във фейсбук.