Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Не само за президента Тръмп, но и за генералния секретар на ООН този форум е важен. Той би трябвало да цели едно нещо - тази зависимост, този бич да бъде изкоренен, да се бие здраво, не случайно ние сме съпредседатели, коментира пред журналисти в Ню Йорк премиерът Бойко Борисов днешния ден и проведената среща на ООН за борбата с наркотиците.

 "България по-твърда от сега не може да бъде. За смъртно наказание в Европа изобщо не може да се говори", каза Борисов. 

"България тука е ценена много, не случайно и в борбата срещу контрабандата на цигари, ние сме на първите места по задържани трафиканти. Когато идвам в САЩ, срещам само приятели, заяви премиерът Борисов. 

"Аз не знам каква новина се очаква да се случи тук. Далеч съм от мисълта да се конкурирам с когото и да било, президентът Радев беше на срещата на върха на НАТО, догодина пак той ще бъде, така че аз не виждам какво трябва да се коментира тази тема", коментира Борисов присъствието си в Ню Йорк.

"Трюдо ми благодари, че няма никакви проблеми с българите, които пътуват в Канада, с желание би дошъл в България, да стесним контактите", каза Борисов за срещата си с премиера на Канада Джъстин Трюдо.