Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Карлос Контрера СНИМКА: фейсбук/carlosarnaldocontrera
Карлос Контрера СНИМКА: фейсбук/carlosarnaldocontrera

Столичният общински съветник Карлос Контрера от ВМРО в нетрезво състояние е изритал багажа на 87-годишната бездомна жена на метростанция „Сердика“. Това обясни Ивелина Пламенова пред Нова телевизия.

Тя разказа, че в петък към 20,30 ч тя и нейна приятелка искали да помогнат на баба Дора да си свали багажа. Възрастната жена отишла да види колко е часът, а през това време общинският съветник ритнал и разпилял багажа на жената. Доста нагло се държа, а поведението му е недопустимо за общински съветник, каза Ивелина. Според нея Контрера е бил в нетрезво състояние.

По думите на друга жена, присъствала на случката, Контрера се е държал изключително високомерно. Той дори я хванал под мишниците и я влачел. След това тя е помолила жената от билетния център да извика 112 и веднага на място са се отзовали полицаи. Вече е подадена жалба в 3 РПУ. От пресцентъра на ВМРО отказват коментар, а самият Контрера обяви във фейсбук, че жените, станали свидетели на случилото се, са джендър активисти. Те категорично отрекоха това.