Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

КАДЪР: bTV
КАДЪР: bTV

27-годишният британец Дани Джеймс от английския град Донкастър, който преби инвалид в хотел "Виктория палас" в Слънчев бряг през нощта на 6 септември, е прибран в ареста гол, само по слипове, довериха източници на 24 часа.

Той се разсъблякъл преди да започне да скача от тераса на тераса, опитвайки да избяга от полицаите. Дани успял да се приземи невредим от 5-я етаж на хотела, но е бил задържан и отведен в ареста на РУП Несебър.

 Междувременно майка му, с която бил на почивка в България, напуснала хотела и в момента била в неизвестност, твърдят осведомени.

Английското посолство наело служебен защитник на своя поданик, който утре в 10 часа трябва да застане пред районния съд в Несебър. Прокуратурата иска постоянен арест за бияча, посегнал на 60-годишния инвалид от Шотландия без никаква причина.

От прокуратурата се заканиха, че този път на чужденеца няма да му се размине само с глоба, както стана с шведа Ралф Сундберг, изритал камериерката Диана Петкова в лицето миналото лято.

Засега срещу Дани Джеймс е повдигнато обвинение за хулианство с нанасяне на лека телесна повреда, но най-вероятно обвинението ще бъде променено в по-тежко, казаха от прокуратурата.