Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Силвестър Сталоун идва в София да снима “Рамбо V” Силвестър Сталоун минава през вип терминала на летището в София през 2013 г., когато идва за снимките на “Непобедимите 3”.

Силвестър Сталоун пристига в България в края на месеца, за да снима петата част на култовия екшън “Рамбо V”. Първите снимки с масовката са насрочени за 17 септември в “Ню Бояна”. Малко след това се очаква да дойде и Сталоун.

Освен в София новата лента от поредицата ще се снима в Лондон и Канарските острови.

След като приключва работа по “Рамбо IV” през 2008 г., Сталоун обещава, че това ще е последният филм от поредицата, но ето че 10 години по-късно отново влиза в ролята на екшън героя. Той също участва в написването на сценария и е продуцент. В новия филм ветеранът от Виетнамската война се изправя срещу мексикански мафиоти.

В “Рамбо V” Силвестър Сталоун ще трябва да спаси внучката на негова добра приятелка. Момичето е отишло в Мексико на парти, но е било отвлечено. Така екшън героят открива мрежа за трафик на жени и съвместно с американски журналист се опитават да спасят отвлечените.

Очаква се Слай да посети България отново през април догодина, когато “Ню Бояна” ще се напълни с холивудски знаменитости за “Непобедимите IV”. В него участие ще вземат Арнолд Шварценегер и Пиърс Броснан, както пишат западни медии.

Коментара ()

Вашият коментар