Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Най-големият враг на ГЕРБ сме си ние самите и когато допускаме грешки съм безкомпромисен. Струва ми безсъние и нерви. Хората, които отстраняваме, са кадри, допринесли много, но идва момент, в който трябва да се разделим. Защото ние не сме БСП. Два пъти в мандат на БСП падат банки. Виждате, навсякъде, където възникне проблем, изникват скрити клетки, които веднага провокират", каза Борисов.

Той участва в летния университет на МГЕРБ "Само истината, не на фалшивите новини", който се провежда във Варна.

"Инфраструктурата ни отесня. Виновен съм, че не послушах Дянков. Той ми каза "Остави една отсечка, българите забравят, нека има с какво да си припомнят какво е било". Но аз не оставих, разказа премиерът.

"По-добре сме от колкото ви обяснявам. В археологията се развиваме много добре. Съветвам ви да отидете до Петрич. Уникално нещо се разкопава на няма и километър от рупите на Ванга. На 8 километра от АМ "Струма". Уникално нещо. Този град са го търсили. Гърците са казвали, че е в Гърция, сърбите - в Сърбия, а то си е там, под един хълм", споделя Борисов.

"Разбира се, можем да имаме много упреци към тези преди нас. Давани са милиарди за оръжия. Сега пак трябва да се дават. След една нова година така ни изсмукаха милиарди директно от бюджета, такъв договор бяха направили", разказва още Борисов.

"Много пъти съм си задавал въпроса защо така се случва, едва ли ще получа отговор. Всичко е купувано без нищо, без договори за поддръжка. Каракачанов се мъчи горкия да държи някакво положение. БСП накрая бяха поръчали два правителствени Еърбъс-а. Сега излизат и почват да говорят. Малко срам, малко памет да имат", каза още той.

"Европа може да се противопостави на САЩ, на Китай, само ако сме единни. Нито Германия може сама, нито Франция може сама. Силата на Европейския съюз е обединението. Само тогава можем да се изправим пред останалите. Ние като партия работим в тази насока", заяви премиерът.

Не случайно Манфред Вебер ни вярва. Да види и да разбере, че Черно море е също толкова топло и проходимо като Средиземно море. Всички сме свидетели какво се случва по плажовете на Италия и Испания. Ние просто показахме как се прави .Това заяви премиерът Бойко Борисов.