Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

26-годишният хотелиер, който би камериерка в Слънчев бряг, а гардове я изхвърлиха край несебърското село Кошарица, също си е извадил медицинско свидетелство, установи репортерска проверка.

Задържаният заради инцидента Ангел Т. от Поморие твърдял, че също е бил нападнат и ухапан от украинката, която работела като чистачка в хотел на баща му.

И той и пострадалата Юлия В. са освидетелствани от съдебен лекар, но по делото е назначена съдебно-медицинска експертиза, която да установи броя и вида травми по двамата.

Досъдебното производство е образувано за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, но засега то е срещу неизвестен извършител, каза за "24 часа" зам.апелативният прокурор на Бургас Йовита Григорова.

Едва когато се проверят и изчистят противоречивите версии на страните, ще се пристъпи към повдигане на обвинение. Води се изключително интензивно разследване, търсят се свидетели, каза още Йовита Григорова. Върви и паралелна проверка как е било уговорено заплащането на камериерката с оглед спазване на трудовото законодателство. 

Според битата Юлия В.  спорът тръгнал заради 300 евро, които работодателят й дължал от предходни заплати.