Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Деяна Бонева и Бен Крос се ожениха, облечени в български народни носии.
Деяна Бонева и Бен Крос се ожениха, облечени в български народни носии.

Тя е дъщеря на скулптора Янко Бонев, проектирал фигури пред НДК, и на виолончелистката Иванка Бонева

Деяна организира логистиката и международните контакти на Обединената велика масонска ложа на България

Лейди Ди е артистичният псевдоним на Деяна Бонева, която на 18 август се омъжи за холивудската звезда Бен Крос в Жеравна пред 20 000 гости.

Българката, която прикова вниманието на присъстващите с народна носия и естествена красота, се запознала с актьора през 2005 г. и заради нея той решил да остане в България.

Булката е едно

"слънчево и всеотдайно към близките си момиче",

написа пиарката Цветелина Узунова, приятелка на младоженката. Двете са работили заедно по проекта за реклама на откритата през 2005 г. улица в София "Рикардо Вакарини" на името на бившия италиански посланик през 70-те години, загинал в катастрофа.

Завършилата Първа английска гимназия Деяна Бонева е дъщеря на виолончелистката Иванка Бонева и скулптора Янко Бонев. Художникът за малко не успя да спечели конкурса за изработка на паметника на цар Самуил. Проектът му получи трета награда, а поръчката бе възложена на Александър Хайтов, който предизвика скандал с визията си за Самуил със светещи очи.

Но Янко Бонев е участвал в много проекти – той е изградил централния площад в Добрич, фонтана пред общината в Благоевград, фонтана на централния площад в Русе, а също и пред НДК. Скулптурите му са предимно от бронз.

Родената в Русе, но отраснала в София

Лейди Ди искала

а тръгне по

пътя на баща си

и също е завършила Художествената академия в София. В първите години след дипломирането си - от 1994 до 1997 г., отворила собствено артстудио. Впоследствие се ориентирала към неправителствения сектор и пиара.

От 2001 г. красивата младоженка на холивудския актьор е отговорник за логистиката и международните контакти на първата масонска ложа у нас след 1989 г. - Обединената велика ложа на България.

Дали дамата на сърцето на

Бен Крос е масон,

е трудно да се каже, защото членството е тайна. Но се знае, че вече се приемат и жени.

Моментът, в който холивудският актьор предлага брак на любимата си.
Моментът, в който холивудският актьор предлага брак на любимата си.

От 2004 до 2008 г. Деяна Бонева се е изявявала и на друго поприще Ц създала е собствена филмова компания "Две и половина". Може би точно тогава на събитие се е запознала с Бен Крос. Името на избраницата му е изписано в официалните надписи на филма за Емилиян Станев "Вечните ловни полета" като художник-постановчик.

Четете още:

Коя е външната министърка на Австрия, на чиято сватба отива Путин?

Меган за Хари: Той е най-добрият съпруг на всички времена