Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Сидеров подгони “роднина” на Симеонов, вицето опровергава плажни снимки и намеква за Волен и наркотици в “Какао бийч” Тези снимки, на които се твърди че е Валери Симеонов с шефката на кабинета си, бяха разпространени през фейсбук. СНИМКИ: СТРАНИЦА “НЕУТРАЛНА БЪЛГАРИЯ

Роднини, олигарси, шефки на вицепремиерски кабинет по бански, наркотици - всичко това успяха да омесят в един ден Волен Сидеров и Валери Симеонов с любезното фотосъдействие на малко известна фейсбук страница, създадена вероятно за специални поръчки.

За два часа лидерът на “Атака” пусна два поста във фейсбук, с които атакува някогашния си кум. Първо обяви, че поискал писмено от здравния министър Кирил Ананиев оставката на шефа на районната здравна инспекция в Бургас Георги Паздеров заради нарушения на нормативите и конфликт на интереси - бил роднина на Симеонов.

Пълна глупост, отвърна вицепремиерът през ПИК. Той не бил от Бургас и нямал роднини там. “По същата логика аз мога да кажа, че неговите действия са мотивирани от затварянето на “Какао бийч” и други такива, които в Бургас са свързвани с разпространението на наркотици, и той ги покровителства, но не го казвам”, намекна нещо Симеонов. Той пусна и обяснение в 8 точки на обвиненията на Сидеров за затворените заведения “Какао бийч” и “Хедон” на Каваците.

Последва отговор от Сидеров пак във фейсбук с любопитни детайли за хора, концесии и т.н.

Валери Симеонов пък отново се включи чрез ПИК в дебата, но този път по необичайна за него тема. Под заглавието “Секс компромат за вицепремиера Валери Симеонов се вихри във Фейсбук” агенцията разказва и показва снимки, публикувани на страницата на “Неутрална България”, които били с обяснителен текст: “Валери Симеонов с любовницата си Марияна Николова (шеф на кабинета му) на плажа на братя Диневи в Св. Влас. Сега нали разбирате защо няма проверки там?!”

Симеонов признава, че се е смял, и съветва да оградят и другите жени на плажа в Свети Влас, който той очевидно е посетил. Единствената истина е, че когато ходя на плаж, ходя на Българското Черноморие, а не на Варадеро и на Френската Ривиера, посочи той.

Коментара ()

Вашият коментар