Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Димитър Желязков в имението си в Кошарица. снимка:фейсбук
Димитър Желязков в имението си в Кошарица. снимка:фейсбук

Заплатата на Димитър Желязков в "Аркус" беше съвсем нормална. Точният размер е конфиденциална информация, но не беше голяма, каза пред "24 часа" управителят на охранителната фирма в Бургас Иван Владимиров.

Той потвърди пред наш репортер, че Димитър Желязков ще бъде освободен от фирмата. Очите е бил назначен на трудов договор като мениджър през 2016 г. с цел да намира обекти за охрана.

Що се отнася до съдружника в "Аркус сигурност" Бургас Бенчо Бенчев, който притежава 30 % от акциите, Владимиров уточни, че изцяло решение на Бенчев е дали ще остане във фирмата. Освен това подчерта, че все още не било ясно дали и какво е провинението на Бенчев в историята около Митьо Очите.

Имението но Очите отвън. Снимка 24 часа
Имението но Очите отвън. Снимка 24 часа

65-годишният зам.-шеф на общинския съвет в Бургас вече е получил призовка и най-вероятно в началото на другата седмица ще му бъде предявено обвинение. Той се разследва за укривателство на несебърския бос Митьо Очите в Истанбул. Според държавното обвинение това е станало между 2 и 5 август. Досъдебното производство е образувано по чл.294, ал.1 от НК, за което законът предвижда до 5 г. затвор.