Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Несрин Узун само пред "24 часа": Бях в друг хотел, ситуацията е нелепа Несрин Узун СНИМКА: Народното събрание

"Попаднах в много нелепа ситуация. Не съм отсядал в хотела в Истанбул, в който е бил Димитър Желязков. Бях в Турция самостоятелно, по мои дела. Настаних се в съвсем друг хотел, който се намира в друг квартал.

Видяхме се с Бенчо на вечеря, хапнахме заедно и после аз го откарах с моята кола до неговия хотел. Там обаче вече чакаше полиция, задържаха и мен. Изписаха се много неща, всеки се упражнява на мой гръб. Замесват името ми, защото съм бивш депутат", каза само пред 24 часа бившият народен представител от ДПС Несрин Узун.

Той бе задържан на 4 август от турските власти заедно с Митьо Очите, зърнения бос Бенчо Бенчев и още четирима души.

За да хвърли светлина върху случилото се Несрин Узун се готвел да даде брифинг на 7 август в Бургас.

"С Бенчо се познавам от години, той ми е като брат. В момента е много зле, има 95 % инвалидност заради неврологично заболяване. Много пъти съм ходил с него до Турция, където се лекува периодично", каза още Несрин Узун.

Бенчев призна пред "24 часа", че се чувства зле след станалото.

"Много съм изморен. Нищо от това, което се писа не е вярно, а оръжието, открито в дома ми е законно", каза пред наш репортер зърненият бос. Той не коментира дали смята да подаде оставка като общински съветник, за което настояват от БСП. Бенчев е съветник втори мандат от гражданската квота на червените и зам.председател на местния парламент.

Коментара ()

Вашият коментар