Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов  Кадър: Фейсбук
Бойко Борисов Кадър: Фейсбук

Последните години над 20 милиона са влезли в Нови пазар. Сега знам, че се работи по 3-4 проекта. Сега се строи още един гръцки завод, винарната промишленост се развива много добре, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Нови пазар. 

Ако искаме да върнем хората в България, трябва да развиваме максимално бързо инфраструктурата. Кажете ми един град и веднага мога да ви кажа какво е направено в него. Вчера минах да проверя "Хемус", строи се много здраво, каза още той.

Един бюджет затова се прави в парламента, трябва да обхване всяко едно нещо в държавата. Каква мощ са демонстрирали БСП? Нека да си хапнат, да си пийнат - те обичат, да не им разваляме празника. Нашата работа е да покажем какво е било и какво сме направили, коментира Борисов.

Знам какво е да си кмет, когато управляваше БСП. Направиха криза с боклука в София, а после те ще ми говорят за кметове и какво са направили. Честит им празник, ние показваме! На шест месеца да правим избори, това ли се очаква. Ние не можем да делим кметовете, каза още премиерът.