Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вижте простреляната Симона, дойде усмихната на преглед в Бургас (Снимки) Симона с дежурния екип на отделението по реанимация. Снимки:УМБАЛ Бургас

Младата Симона Тодорова, простреляна в Слънчев бряг на 2 юни, се върна усмихната в УМБАЛ Бургас на 25 юли, където премина контролен преглед.

Красавицата от Дряново, спасена в бургаската болница, благодари на екипите, полагали грижи за нея. Младата жена бе  придружена от родителите си и заедно посетиха всички отделения, за да се видят отново с лекарите, на които Симона дължи живота си. Момичето се снима с един от дежурните екипи в болницата.

Историята на Симона Тодорова лекарите ще помнят дълго. Неврохирурзите в УМБАЛ Бургас не помнят много случаи,  при които пациент успява да оцелее след прострелване в главата. Екип на Неврохирургията, ръковододен от д-р Николай Недев оперира Симона в нощта на инцидента, след като тя е приета и стабилизирана в Спешно отделение. След операцията момичето е настанено в Отделението по реанимация. 

В момента, в който животът й вече е вън от опасност, тя е преместена в Неврохирургията, откъдето е изписана в стабилно състояние и с надежда за пълно възстановяване. В момента Симона се чувства добре и продължава лечението си.

Тя бе ранена при убийството на хазартния бос Коста Миджурина, застрелян от приятеля на Симона Михаил Станчев в пристъп на ревност.

Коментара ()

Вашият коментар