Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Въобще не ме интересува, че ще ме осъдят, аз съм си защитил моето. Аз и преди исках да ги бия". Това казва във видео, качено във фейсбук, 15-годишния младеж, който днес наръга момче на 16 г. в столичния кв. "Надежда" заради колаж във фейсбук.

"Отидох пред техния вход, те ме видяха, влязохме, бам, бам, бам и ги направих на нищо", обяснява младежът. Видеото е заснето, преди ученикът да бъде арестуван. Той е гол до кръста, държи ножа в ръже и има следи от кръв по тялото му. 

Колаж, публикуван в социалните мрежи е причината за гнева на 15-годишното момче от ирански произход, разбра "24 часа" от важен човек в МВР.

Пострадалият и няколко негови приятели направили унизителния за момчето фотоколаж и го качили във фейсбук. Заради това 16-годишното момче, което е дете от смесен брак, потърсило саморазправата. То е задържано близо до блока, в който се стигнало до кървавия инцидент. Пострадалият е в "Пирогов", където мултидисциплинарен екип извършва животоспасяваща операция, казаха за "24 часа" от болницата.