Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Българката стана жертва и на наказателна акция в инстаграм, след като се похвали със секси фотоси с дизайнера

Скандалът, който се разрази между плеймейтката Моника Валериева и бившата на Филип Плейн - Морган Брит, приключи бързо със загуба за българката.

Във вторник моделката имаше рожден ден, а нейният ексвъзлюбен я поздрави в инстаграм с топли думи. Жестът на световноизвестния дизайнер даде да се разбере коя от двете е истинската Кралица за него.

"Честит 30-и рожден ден, Мончи. Надявам се всички твои надежди и мечти да се сбъднат и да намериш това, което винаги си търсила.

Обичах времето, прекарано с теб

и се забавлявах всяка минута. Липсваш ми и винаги ще те обичам. Пази се и не прави глупости."

Скандалът между Брит и Валериева избухна, след като Моника качи секси снимки с Плейн. Вероятно застрашена от това, бившата му побърза да пише на българката, че е "кучка", и допълни: "Всички ти се подиграват. Той ще те отпрати. Искаш да си като мен, затова се снимаш с него така, както съм правила аз. Направи си много снимки, запази ги, защото си отиваш.

Прибирай се обратно в "селото" България."

Валериева обаче не остана длъжна и побърза да захапе съперницата си.

"Морган, кой е обсебен от теб. Кажи ми, защото аз дори не знаех за теб преди него? На кого пък в Европа му пука за теб? Слез на земята. Няма значение дали се забавлявам или не, аз ще правя каквото си поискам и ще се правя щастлива.

Ти си никоя за мен

Ако толкова го искаш, ела и бъди с него. Той няма да прави драма, аз също. Само ти, скъпа, само ти правиш драма."

Нелепото в случая е, че родната звезда побърза да качи снимка на Морган преди пластичните й операции, но нашенци намериха нейни стари фотоси.

Интересното е, че след хирургическите намеси двете много си приличат, но потребителите в социалните мрежи са единодушни, че Морган е много по-красива от Моника.

Заканите на Брит към Моника обаче се сбъднаха

Валериева доста бързо се прибра в България, а във фейсбук профила си обясни, че инстаграмът й е изтрит, като подчерта, че явно е станала жертва на наказателна акция. Тя подозира Филип Плейн, защото според думите й той се страхувал да не публикува кореспонденцията си с него, където я молил да се върне при него.

Четете още:

Моника Валериева и световният дизайнер Филип Плейн заедно? (Снимка 18+)