Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Оставиха в ареста бореца Даниел и авера му, грабили туристи в Слънчев бряг Даниел Ганев /в ляво/ и Николай Бабачев на влизане в районния съд в Несебър. Снимка:Елена Фотева

Бургаският окръжен съд остави в ареста 20-годишния борец от Сливен Даниел Ганев и 19-годишния Николай Бабачев от пловдивското село Бенковски.

Двамата младежи са обвинени за извършване на два грабежа в Слънчев бряг през нощта на 8 юли. В нападенията, според разследващи, е участвал и 22-годишния брат на Даниел -Мариян, но той от няколко дни е в болница. Републиканският шампион по бокс е в отделението по хирургия към УМБАЛ Бургас заради инфектирала порезна рана на ръката.

В съда днес бе изслушана майката на Николай, която свидетелства, че синът й страда от диабет, тип 1 и е на инсулин. Самият Николай се оплака, че в килията не може да получава необходимата му храна. 

И той и Даниел за пореден път изразиха съжаление за стореното, както направиха това и пред районния съд  Несебър на 13 юли.

Въпреки диабета и намеренията на 19-годишния Николай да учи висше, съдът го остави зад решетките, като разпореди да бъде съблюдавано дали приема нужната доза инсулин в ареста.

Зад решетките остава и Даниел Ганев, решението на съда е окончателно. 

Коментара ()

Вашият коментар