Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Изчезналата в Поморие полякиня дошла с мъжа си и двете им деца, няма я вече 11-ти ден

Няма я вече 11-ти ден, водолази претърсват морето, полицаи ровят квартири - без резултат

Вече 11-ти ден няма и следа от изчезналата в Поморие 41-годишна полска туристка, която пристигнала у нас със съпруга си и двете им деца, довериха източници на "24 часа".

Семейството се настанило в хотел, който се намира в гориста местност в началото на Поморие, навътре от главния път.

На 1 юли вечерта полякинята напуснала хотелската  стая на 1-я етаж, минавайки най-вероятно през терасата, тъй като излизането й от сградата не е запечатано на охранителните камери.

Според неофициални данни във въпросната нощ децата на полякинята, които били малки, спели, а мъжът й не усетил кога е излязла.

След като не се върнала цяла нощ, съпругът подал сигнал в полицията. Започнало издирване, проверени са десетки хотели и къщи за гости.

Така при проверка на един от адресите, полицаи попадат на търговец на контрабандни цигари. 54-годишният помориец давал стаи под наем, но успоредно с това припечелвал от търговия с цигари без бандерол. Той е задържан, а от дома му са иззети нелегални цигари за над 93 000 лв.

Полякинята обаче не е открита при него, нито на другите адреси, за които полицията е получавала сигнал тези дни.

Водолази на няколко пъти претърсвали плажовете в Поморие заради съмнения, че чужденката е влязла в морето и се  е удавила, но до този момент тяло не е открито.

Издирването на 41-годишната летовничка продължава.

 

Коментара ()

Вашият коментар