Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Искат извинение от зам.-министър Димитрова. Майки на деца с увреждания също са възмутени Заместник-министърката на труда и социалната политика Росица Димитрова СНИМКА: Йордан Симеонов

Гавра е зам.-социалният министър Росица Димитрова да отиде в Ню Йорк и да казва, че ние хората с увреждания, сме интегрирани и всичко е наред. Нека тя да дойде и да ми обясни как съм интегрирана. Ще й дам количката си да изживее един мой ден. Дори ще й дам колата си да й е по-удобно, заяви жена от Бургас пред Би Ти Ви.

Тя настоява Димитрова "или да се извини, или да се махне". Тя говорела за конвенция, обсъждана в САЩ, която не се прилага у нас.

Майки на деца с увреждания също са възмутени, че Димитрова е летяла до Ню Йорк с билет за 8300 лв.

Вчера зам.-министърът на труда и социалната политика Росица Димитрова заяви пред Би Ти Ви, че не може да отговаря за билета, защото не смята, че "това е най-важното в момента". Според нея най-важното е, че "изпълняваме правителствената програма".

Не е верният път всеки проблем на хората с увреждания да се решава на парче, нужна е нова глобална уредба, каза бившият социален министър Иван Нейков.

Коментара ()

Вашият коментар