Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мистериозното изчезване на младия търговец на гръцко-българската граница, разследва предаването "Светлина в Тунела".

35-годишният Христос Ризоз от солун издирват близките му с помощта на предаването "Светлина в тунела". За последен път е говорил с майка си на 8 май 2017 година от границата с България - Промахона като е казал, че се готви да се върне у дома. Връзката спира рязко и след това следите му се губят, твърдят неговите близки.

Според българската полиция Христос е преминал граница с автобус предишния ден.

Христо се е занимавал с търговия на дървесина и е имал български партньори, които обаче не познава лично тъй като е ползвал посредник за бизнеса си. същият български посредник, отново според информация е пътувал заедно с него, а Христо е носил в себе си пари за закупуване на дървен материал.

С помощта на кореспондента на в. "24 часа" в Гърция Бойка Атанасова разследващото гръцко предаване успя да се свърже с двете български фирми, с които гръцкият предприемач е работил и има издадени фактури, но и от двете категорично казаха, че не познават лично лицето и че са работили с посредник. Едната фирма есъс седалище в Сандански, а другата в района на Монтана.

Родителите и братът на Христос, които бяха снощи в студиото на предаването умоляват властите и на двете страни, но и всеки, който знае нещо за неговото състояние, да им помогне и се обади в полицейско управление или дипломатическите власти на някои от двете държави.

Очаквайте подробности!

Снимка: Авторката
Снимка: Авторката