Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Журналистката Илиана Беновска нападнала невинни пациенти в столична болница. Този факт сподели пациентката Пепа Лакова в социалната мрежа. Според нея Беновска прередила 10 души пред лекарски кабинет в болница "Царица Йоанна - ИСУЛ", след което ги нападнала с душене и ритници. Публикуваме коментар, придружен със снимки на Пепа Лакова във фейсбук:

"Няма такава държава!!! Така, в болница ИСУЛ, пред кабинет УНГ, известната "VIP" персона Беновска с прекрасната и щерка, решават, че могат да прередят 10 чакащи с деца, които се редят от по 4 часа буквално и най-нагло да прередят всички. Излизайки от кабинета, реших да ги щракна с телефона, за да попитам дали си носи ябълка за себе си.

Последва душене от нейна страна, а щерката започна да ми дърпа телефона... Съответно моят мъж опитвайки се да ме опази отнесе ритник в слабините от въпросната щерка.. За справка всички хора които бяха там.. Да добавя за всички, които не са разбрали. Първо известност с такава случка не се търси, второ никъде не пише, че сме се оставили да ни бият, трето и най-важно смисълът на публикацията е да се види отношението на едни повярвали си хора, които се мислят за повече от другите..."