Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Двама варненци са задържани за притежание на наркотици, съобщиха от полицията в морската столица. И двамата са попаднали зад решетките след рутинни проверки. Материалите срещу тях са докладвани в прокуратурата, очаква се да им бъдат повдигнати обвинения.

32-годишен варненец бил проверен около 16.40 часа на ул. "Княз Черкезки", след като държанието му се сторило подозрително на полицейски патрул. При проверката било установено, че мъжът носи в себе си пет пакетчета с бучки бяло вещество, пакетче с кристално прахообразно вещество, три пакетчета с бяло прахообразно вещество, три блистера с таблетки и пластмасово шишенце с прозрачна течност. Направената експертна справка установила, че се касае за производни на амфетамин субстанции с общо тегло 2,29 гр. и лекарствен продукт със специален режим на отпускане.

Другият варненец е задържан след проверка на пътна полиция. Той бил спрян с БМВ-то си за рутинна проверка на ул. "Св. Св. Кирил и Методий". При проверката униформените открили пакетче със суха тревиста маса и пакетче с бяло кристално вещество. Марихуаната била 4,95 гр., другият наркотик се оказал кокаин с тегло 0,28 гр.