Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

УМБАЛ – Бургас Снимка: Архив
УМБАЛ – Бургас Снимка: Архив

30-годишен мъж е открит прострелян в подземен паркинг в Бургас през нощта на 22 април.

Раненият Александър С. е с огнестрелна рана на главата, в областта на слепоочието. Той е в кома, поставен е на командно дишане в реанимацията на УМБАЛ - Бургас.

Окървавеното му тяло е открито от 30-годишната му приятелка в подземния гараж на бл.116 в к-с "Славейков", в който двамата живеели под наем.

Сигнал в полицията е подаден около 22.35 ч. , на място веднага е изпратен патрул. Униформените били посрещнати от приятелката на ранения Александър, който бил родом от Силистра.

При извършения оглед на местопроизшествието е намерен и иззет боен пистолет с патрон в цевта, заглушител, пълнител с четири патрона и две гилзи, кал. 22.

В жилището на Александър е открита бележка, иззети са видеозаписи от камерите, с които е оборудвана сградата и подземния паркинг.

Според първоначално събраните факти и най-вече откритата бележка, криминалисти смятат, че вероятно се касае за самопрострелване. Назначени са експертизи за установяване на детайли по инцидента.

Във въпросната нощ Александър и приятелката му празнували рожден ден със свои приятели в квартирата си. Около 21,30 ч. мъжът заявил, че излиза за малко навън и повече не се върнал.

30-годишният Александър се занимвал с внос на автомобили.

По случая е образувано досъдебно производство.