Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тайни скривалища на Земята, които ги няма в гугъл мапс. Свързват ги предимно с военни обекти Базата Волкел в Холандия е замазана на картата.

Смятаме, че гугъл мапс намира всяко място на Земята, но има няколко обекта, които не фигурират в прословутата търсачка.

Насред тундрата в Сибир, близо до град Егвекинот, се крие неотбелязан секретен град. Според някои той е част от военната индустрия на Русия и произвежда тайно оръжие. Други смятат, че там се крият близките на президента Владимир Путин. Трети - че там е базирана радиолокационна система.

В Румъния пък има космически кораб, на чието място в сайта с карти няма нищо. Повърхността е заравнена и изглежда като ливада. А преди години любители машината се е виждала. Някои предполагат, че това не е истинска совалка, а че маскира секретни лаборатории на тайните служби.

Любители на конспиративните теории твърдят, че нацистите са стигнали до планината Снежното седло в Непал и дори покорили най-високия й връх. Според тях гугъл мапс затъмнява входа на тайна военна база, която е построена за елита при ядрена война.

Военновъздушната база „Волкеле” в Холандия се вижда размазана. По непотвърдени данни там били складирани ядрени бойни глави.

Най-странното място, скрито от гугъл мапс, е холандският кралски дворец. Той не е точно замаскиран, а се вижда размазан за разлика от кристалната видимост на растенията и дърветата в околния парк.

Коментара ()

Вашият коментар