Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Един от задържаните за побой над охранител на бургаска дискотека се заливал с бира в заведението и точно това станало повод гардът да му направи забележка, разкриха запознати.

Както "24 часа" по-рано писа, около 04,30 ч. сутринта на 24 март е станало сбиване пред дискотека "Дежа вю" в центъра на Бургас, при което е пострадал 38-годишен гард на заведението. Той е приет в болница с комоцио, травми на главата и избити зъби.

В ареста, макар и само за няколко часа, се озоваха четирима млади мъже - 24- годишният Илко П., 25- годишният Георги С., както и 22-годишните Жельо Т. и Яни Д.

В нощта на инцидента в дискотеката влязла компания от 6-8 човека. Единият от тях започнал да си съблича ризата и да се залива с бира. Тогава управителят помолил охранителя да му направи забележка. За известно време страстите се успокоили, но когато гардът излязъл навън компанията го последвала и го нападнала в гръб.

Един от биячите, според записите от охранителните камери, бил 22-годишният Яни Д., който единствен бе задържан за 72 часа, но впоследствие пуснат под гаранция от 1000 лв.

Останалите трима излязоха на свобода още след изтичането на полицейския 24-часов арест.

Сред тях е познайникът на полицията Илко П., който миналата година бе арестуван като член на организирана престъпна група, по-известна като бандата на ММА бойците.

"Срещу Яни Д. е повдигнато обвиненине за нанасяне на лека телесна повреда на длъжностно лице. Това обвинение  е работно, то може да бъде променено в хода на разследването", каза за 24 часа говорителят на районната прокуратура Керка Дюлгерска.