Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Наркозависим дилър от Варна, арестуван три пъти, утривал се няколко месеца и отново попаднал в ареста, остава зад решетките без право да обжалва мярката си за неотклонение. Това реши като последна инстанция състав на Варненския апелативен съд.

Илиян Стоилов има доволно богата криминална биография и все свързана с притежание и разпространение на наркотици. Първо е бил арестуван на на 12 юни 2017 г. с 12 дози производни на амфетамина. На 27 юли бил задържан за денонощие с 12 пакетчета марихуана, а на 13 август в него са намерени и иззети 9 дози амфетамин. След като по чудо го пуснали от ареста след третия арест, той бил напълно наясно, че вече ще се измъкне трудно, се покрил. Полицията го издирвала навсякъде и успяла да влезе в дирите му и на 4 декември е задържан на излизане от компютърна зала на ул. „Отец Паисий“ във Варна с 66,43 грама марихуана и 1,5 грама производни на амфетамина.

Тъй като съдебномедицинската експертиза е категорична, че Илиян е наркозависим, съдът постанови той да се лекува в условията на следствения арест.