Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Полицията влязла в следите на момчетата, след като бил получен сигнал за кражбата на фолксваген, паркиран пред частен дом на ул. "Георги Димитров" в Дългопол  СНИМКА: Гугъл стрийт вю
Полицията влязла в следите на момчетата, след като бил получен сигнал за кражбата на фолксваген, паркиран пред частен дом на ул. "Георги Димитров" в Дългопол СНИМКА: Гугъл стрийт вю

Три непълнолетни момчета от Дългопол са арестувани, след като бяха спипани за кражбата на лека кола. При работата с тях се оказало, че малко преди това невръстното трио обрало и магазин за хранителни стоки.

Полицията влязла в следите на момчетата, след като бил получен сигнал за кражбата на фолксваген, паркиран пред частен дом на ул. "Георги Димитров" в Дългопол. Разследващите стигнали много бързо до трите момчета и ги прибрали в ареста за 24 часа. Коланата е открита и върната на собственика.

При продължилата работа с тях се оказало, че малко преди да откраднат автомобила, те обрали магазин за хранителни стоки в съседното село Боряна. Момчетата разбили прозорец и така влезли в обектна. Оттам успели да открадната само храна. И двата случая са докладвани на районната прокуратура в Провадия.

Още една кражба на лека кола е регистрирана във варненската полиция през уикенда. 25-годишен варненец е арестуван, след като откраднал ауди, паркирано на ул. "Петко Напетов" в морската столица. Собственикът забравил ключовете за автомобила на таблото и автоджамбазинът изобщо не се поколебал. По данни на полицията задържаният е добре известен на органите на реда и вече е бил осъждан за други кражби. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът са задържан за срок до 24 часа. Автомобилът е намерен и върнат на собственика му.