Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Как да оцелеем в джендърната суматоха

Пичове, джендърът е неизбежен. Който и да е на власт, няма да слуша ни Синод, ни народ, а Меркел. Няма мърдане. Властта ще подпише конвенцията, защото Синодът е тук, зад парламента, а Брюксел е там, горе, между нас и Бога.

Спасението е едно – във вътрешната съпротива.

Бъдете мъже и учете децата си да бъдат мъже, така че в училището да не могат да ги отучат. Защото вече е ясно, че скоро горките ще бъдат възпитавани да сменят джендърите като носни кърпички. Гледах по Би Би Си как учат едни петокласници да играят с местоименията. Татко може да не е той, а тя. Но освен това има много други варианти, като например “зи” “ми” “пи” или “те”. Сериозно ви говоря. В Онтарио, Канада, вече имало закон. Гледах как един трансджендърен професор съветва да си записваме в телефона местоименията на познатите, за да не ги обиждаме, като ги срещнем. Здравей, Карла, За, добре ли си? А, Ку, как си, Питър?

Да, трудни времена настъпват, но ние мъжете сме от стара коза яре, длъжни сме да оцелеем. Тези джендърни суматохи се случват

веднъж на хиляда – две хиляди години,

но траят сравнително кратко и отминават. Лошото е, че понякога заедно с тях изчезват и народите.

Времето напоследък се ускори. Моето поколение беше още в каменния век, учеха ни да бъдем като дъбове, да стоим прави и да пускаме корен на едно място. Това вече е отживелица. Днешният младеж ще трябва да се разстила по земята хоризонтално като коренище и да пуска корени във всички възможни джендъри, а те ще стават все повече и повече. И за да няма моноджендърнисти, ще се създаде международна джендърмерия.

Превъзпитанието ще стане по-бързо, отколкото предполагате. Възпитаните на креативна сексуалност деца след 5-6 години ще станат пубери и ще дават тон на модата. И нали знаете, че

мъжете в критическата

възраст искат

да се подмладят

и започват да имитират пуберите. Няма да им е лесно, ако се наложи да тръгнат на високи токчета. По мое време този етап беше даже приятен – усетиш ли, че одъртяваш, хващаш си младо гадже, пък нека те одумват завистниците.

Утрешният мъж ще бъде насърчен да открие женствената си страна. А ако си пада интелектуалец, да развие емоционалната си интелигентност. Вечер ще чете чиклит и ще си поплаква. Винаги

ще носи в чантата “Луи Вюитон” по някоя копринена кърпичка.

Ако например в метрото някоя дебела и космата мъжкарана изпусне гръмка флатуленция и го принуди да избухне в ридания, утрешният мъж ще извади кърпичката с два пръста и вирнато кутре, за да изтрие елегантно сълзите си.

Изобщо ще бъде препоръчително често да си поплаква, а и ще има много поводи. Защото животът и без това е труден, но за утрешния алтернативен мъж ще бъде два пъти по-тежък.

Затова, ако иска да живее по-добре, мъжът ще трябва да мине към тайна съпротива. Желателно е у дома да си ходи по анцуг “Адидас” от пазара.

Да си купи надуваема жена,

за да може

да я бие насаме

Щом синът навърши 3 годинки, да му дава и на него да я рита. Мъжката играчка приучава към мъжка роля, но да внимава да не я спука.

Пардон, какво говоря? Нещо се бях унесъл. Едно време имаше един блус на Джеймс Браун: “Този свят е мъжки! Този свят е мъжки, но не би струвал нищо, нищо без жена…” По-нататък се пее, че мъжът направи автомобила, мъжът направи влака, мъжът направи кораба, електричеството, Ной направи ноевия ковчег, но всичко това би било нищо без жената. Велико парче, чуйте го и помислете защо този свят е мъжки и защо жените са така незаменими, да не кажа неизбежни. https://www.youtube.com/watch?v=wd1-HM234DE

Ще ви кажа защо. Мъжът е единствената маймуна, която мисли себе си, и това му причинява велики страдания. Другите маймуни не се питат “кой съм аз”, защо съм на този свят, не съм ли ненужен и смешен и дали да не взема да се гръмна? Мъжът обаче се пита. Защото само той е изял ябълката на познанието и е направил първата крачка към свърхчовека, но кракът му още виси във въздуха и не знае къде да стъпи.

Тази празнота е великата мъка и трагедия на мъжа.

Той трябва да я запълни с нещо подобно на него, но в същото време различно.

И това може да бъде само жената със съответните заоблености. Еднакво с еднакво е тавтология, досада. Този, който търси еднаквото, се страхува от неизвестността и накрая намира смъртта след един живот на трагично отегчение.

Мъжът е длъжен да порасне, защото го очакват трудни времена. Ако не успее да си отгледа възмъжаването, ще влезе в трудните времена инфантилен, огорчен, недоволен, арогантен и ненужен на самия себе си, камо ли на жената.

Какъв е най-дълбокият стремеж на мъжа? Да постигне вечния живот, да излъже смъртта. Още Гилгамеш, първият екшън герой, търсел вечния живот и го намерил, но не в своята плът, а в шумерския епос. Вечността се постига по два начина – като предадеш по-нататък гените си чрез своите деца и като предадеш паметта си чрез своя народ. Всичко друго е смърт завинаги.

Каквото и да говорят феминистките, жените също са търсили, търсят и още дълго ще продължават да търсят вечността чрез мъжа. Те винаги ще търсят компетентен, силен и надежден примат. Това е кодирано в тях преди хиляди и хиляди години. Вярно,

има жени,

които предпочитат

някой плазмодий,

когото да мачкат и подритват, но това едва ли ги прави щастливи. Удариш му два шамара - кратко удоволствие, а после празнота. Такива жени винаги отмъщават за някаква обида в миналото. Ако сте такъв мъж, подходящите за вас жени са не повече от 5 на сто. В бъдеще обаче ще са още по-дефицитни, тъй като в резултат на джендърното обучение мъжете мазохисти ще се умножават, така че конкуренцията ще расте в геометрична прогресия.

Има ли джендърно щастие? Когато сбърканите идеи влязат в конфликт с физиологията, резултатът е тъга и суицидна меланхолия. Трансджендърите правят 10 пъти повече опити за самоубийство от праволинейните. Гейовете – три пъти. Защо мислите, че са избрали думата “гей”, което ще рече весел, щастлив? Много ясно - за да прикрият тъгата. Впрочем Алеко се е подписвал Щастливеца, но не е бил прекомерно весел. И не е познавал жената.

Моят съвет към бащите на бъдещите джендърници е следният - опитай се да научиш детето си да ходи изправено, да гледа хората в очите, да поема отговорност и изобщо да се прави на мъж. Никога да не плаче, когато падне и се удари. Да е уверено, когато се колебае. Да стане математик, инженер, строител, летец. Ако иска да влезе в политиката, може и пожарникар. Ти ще го учиш, в училището ще го отучват, но накрая природата ще победи. И може би твоят син ще подреди Вселената, след като турбофеминистките я съсипят със своя джендърен хаос.