Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: "24 часа", Архив
СНИМКА: "24 часа", Архив

56-годишна собственичка на студио за еротични масажи във Варна подписа споразумение с прокуратурата и получи условна присъда с 3 години изпитателен срок. Тя се призна за виновна за трафик на хора и използването на пострадали от трафика за развратни действия.

Нели Георгиева пуснала обяви, че търси масажистки за студиото си, без да споменава, че въпросните масажи трябва да са с щастлив край. Взела на работа три жени, на възраст между 34 и 49 години. В началото едната дама отказала да прави еротични масажи, но в крайна сметка се съгласила, съблазнена от парите. Мадам вземала 70 процента от заработеното и давала 30 процента на "персонала" си. Цената на масажите се определяла от желанието на клиентите. Всеки пристигнал в студиото мъж имал право да огледа и трите масажистки и да си избере която да го обслужи. По-евтината услуга жените извършвали облечени с малка престилка, вързана на кръста, а при "луксозната" били само по прашки.

Така, през периода от месец юли 2015 г. до 4 август 2016 година, 56-годишната мадам набрала и използвала, в условия на продължавано престъпление, три отделни жени за развратни блудствени действия. И трите потърпевши, използвани за развратни действия в престъпната дейност на подсъдимата, са все лица, пострадали от трафик на хора. В случая те не са били превеждани зад граница, а набирани чрез обяви, но според действащите у нас закони, това престъпление се квалифицира като трафик, поясниха от Варненския районен съд.