Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Жена от ломското село Долно линево е приета в ломската болница „Свети Николай Чудотворец“ в тежко състояние – със счупени ребра и вътрешни наранявания. Направена й е животоспасяваща операция и е отстранен далака й, казаха от полицията.

Оказало се, че съпругът й Васил С. я пребил с юмруци и тояга.

Сигналът за жената- жертва на домашно насилие е подаден от медиците. В сряда сутринта те се обадили в ломската полиция, че през нощта приели жена, пострадала при побой. След хирургическата интервенция е настанена в реанимация. Животът й е извън опасност, смятат медиците.

Полицаите веднага открили съпруга. Васил е задържан и в хода на разследването е установено, че във вторник към 16,30 часа в дома на семейството в ломското село Долно Линево между двамата избухнал семеен скандал.

По случая е образувано досъдебно производство.

Според местните семейството отскоро живее в селото. Двамата са от Лом, работили дълго време в столицата и през миналата година се прибрали и купили къща в Долно Линево.

На пострадалата жена най-вероятно ще бъде осигурена специална закрила, казаха лекари. 55-годишният й съпруг остава в ареста заради зверския побой над жена си.