Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Шесторният убиец от Нови Искър Росен Ангелов следял всички от убитото семейството във фейсбук. Това твърдят близки на 16-годишната Нанси и гаджето й - 18-годишният Боби, които намериха смъртта си в нощта на нова година.

В социалните мрежи екзекуторът се представял с името "Роко Боко" и, оказва се, една от целите, заради които е създал профила си там, е именно да следи активността на семейството в интернет. Най-голям интерес за него представявал профилът на Кети Кюхова, с която мъжът имал любовна връзка в последните месеци. Почти всяка публикация, на която жената е сама или със своето куче, което също беше застреляно от Росен, е харесана от него. Под някои мъжът дори пишел и коментари без никакво притеснение от съпруга й Неделчо.

Изглежда, че и той не е обръщал особено внимание на това, и в случая е оправдано, тъй като в тях нямало никакъв сексуален подтекст или нещо, с което да разкрият, че имат връзка. Най-често Росен й пращал честитки по повод различни празници. Интересното е, че убиецът е следял профила и на дъщерята на Кети от първия й брак - Нанси. На 16 април миналата година момичето е качило снимка с гаджето си Боби, който също беше застрелян от Росен. Под въпросната публикация

Нанси е написала "Обичам те", а в отговор е получила същото и от Боби. Тази снимка е харесана от Росен, който бил наясно с това кой точно е гаджето на Нанси и какви са техните отношения.

Още няколко снимки на дъщерята на Кети са харесани от екзекутора. Една част от тях са селфита с приятели, другите са нейни снимки в цял ръст. Въпреки проявената симпатия от него към тях в социалната мрежа нито един от семейството не го е добавил в листата си с приятели. В случая това няма значение, тъй като профилите им са "публични", тоест всяко нещо, което пишат, и всяка снимка, която качват, може спокойно да се види от хора, които нямат нищо общо с тях.

Вероятно Кети, Неделчо, Георги, Нанси и Боби изобщо не са се притеснявали от това и са били много активни в интернет пространството и в частност - в своите профили. Те често споделяли къде се намират, какво правят и с кого са - снимки от екскурзии, от работата им, разходки с кучето. Или когато си купуват джипа БМВ, намерен близо до кладенеца, в който откриха тялото на Кети.