Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Доброютро...

Смятам да дам своите последни 10 стотинки по повод красиво - умния статус на Юлиян Попов и красиво - умните реакции към него.

Когато професора - депутат и соц гуру Иво Христов каза, че 80 процента от българите са дебили, всички красиво - умни възроптаха (както и аз, без да съм красиво - умен) и то с основание.

Когато Волгин обясни, че Гришо не бил повод за гордост, всички красиво - умни възроптаха (и аз, без да съм красиво - умен - също) и при това - с основание.

Когато Юлиян Попов написа статус, който да докаже, че българите не стават за нищо и нямат никакъв принос в исторически, културен и какъвто още се сетите аспект, същите красиво - умни взеха да пишат “Ma4kaj, Gri6o” и да се меткат на амбразурата, обяснявайки, че за нищо не ставаме.

С това приключвам тоя статус.

Само да попитам каква е разликата между текста с десетте точки на Юлиян Попов и онова “не ставаме за чеп за зеле” на Вежди Рашидов?

Аз знам.

Ама ме мързи да правя изводи тая сутрин, че ми е паднал акумулатора на колата и трябва да търся майстор...

Лек ден, за нищо не ставащи сънародници.

Добре, че си имаме либерални НПО - та и красиво - умни политически обединения, че иначе кой да ни каже колко сме безполезни...

*Коментарът е от фейсбук