Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

32-годишен мъж от варненското село Господиново предизвика тежка катастрофа, след като седна зад волана на джип БМВ пиян, въпреки че никога не е имал шофьорска книжка. Инцидентът станал по пътя от родното му село към съседното Гроздьово. Мъжът карал прекалено бързо по мокрия асфалт, изтървал контрола над автомобила, излязъл от пътя, навлязъл на насрещното движение и се забил челно в мазда. При удара е пострадал 47-годишният шофьор на ударения автомобил, който е настанен в болница със съчетана травма на корема и гръдния кош. По случая има образувано досъдебно производство. Според дрегера концентрацията на алкохол в издишания въздух е 1.2 промила.

Други двама шофьори са засечени зад волана, след като книжките им са били взети със съдебно решение за това, че са карали пияни. 31-годишен мъж от Синдел бил спрян за рутинна проверка с аудито си в Девня. Задръжан е за 24 часа, ще бъде съден по бързата процедура. "Колеата" му е на 24 години, от Аврен, той също отива на бърз съд. По данни на полицията и двамата имат криминални регистрации за други престъпления.

32-годишна варненка пък се обърна странично с колата си, след като излетя от пътя на разклона за варненското село Осеново. Тя се разминала с леки травми.