Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тръмп с идеално кръвно, но висок холестерол, ритъмът на Путин - държавна тайна Доналд Тръмп

Американският президент със 7-8% вероятност за инсулт или инфаркт

Не е ясно кога руският му колега контузи гръбнака си преди 5 г.

Американският президент Доналд Тръмп има идеално кръвно налягане, но холестеролът му е висок и затова взема лекарства за регулирането му, но като цяло е в прекрасно физическо здраве.

Това стана ясно, когато в разгара на предизборната кампания през 2016 г. бяха публикувани данните за здравословното състояние на Доналд Тръмп и Хилари Клинтън заради нейната пневмония.

116/70 отчете апаратът

за налягането на милиардера. Въпреки тези добри показатели президентът на САЩ тежеше 107 кг и беше със 169 общ холестерол, от който добрият - 63, а лошият - 94. Те са в нормата заради медикаментите, които ги поддържат.

Изследването за

кръвната захар на Тръмп показа 10 милиграма на литър

Простатно-специфичният му антиген, който показва риска от раково заболяване на жлезата, бе 0,15. Измериха 441,2 като ниво на тестостерона му - което е в нормалните граници между 270 и 1080.

Последната му електрокардиокрама и рентгенова снимка са били нормални.

В доклада на лекарите беше отбелязано, че държавният глава на САЩ няма семейна обремененост за сърдечна или неопластична болест. Родителите му доживели до 90 г., което говори за

нисък до среден риск от сърдечна болест в следващите 10 г.

Данните показват, че вероятност да получи инсулт или инфаркт и да почине внезапно е 7-8%.

Функцията на черния му дроб и щитовидната жлеза са в норма, пише личният му лекар Борнщайн. Президентът е правил колоноскопия за последно през 2013 г., при което състоянието му е било нормално, без полипи. В САЩ това е задължително на 10 г. след 50-годишна възраст, а при увеличен риск - още след 40 г.

За разлика от Тръмп конкурентът му от Русия Владимир Путин прави всичко възможно, за да покаже, че е в абсолютна спортна форма. 65-годишният политик тренира едва ли не всичко, ако се съди по снимките му. Но никъде не се споменават данните за кръвното му налягане и пулс. Всичко това е държавна тайна.

Още от младини той има черен колан по джудо и смята източния боен спорт за тренировка не само за тялото, но и за ума

- помага му за издръжливост, сила, да се владее, да усвои силните и слабите страни на противника и постоянно да работи над себе си. Но задълго прекратява тренировките заради травма в гръбнака при една от тях преди 5 г., която го държа дълго извън строя. В продължение на няколко седмици нямаше никакви новини за него. После се появи, без да обяснява каква е причината за отсъствието му. През дългия руски зимен сезон президентът обикновено кара ски, а от 2009 г. започна да играе и хокей на лед.

Путин е запален риболовец. Любимото му място за пусия е в делтата на река Волга.

През лятото обича да язди и се държи уверено на коня. Въпреки перфектното здраве на Владимир Путин наскоро в кабинета му в Кремъл бе монтиран специален

уред, който да го предпази от болести,

пише газета.ру.

Потребители на социални мрежи обърнаха внимание на устройство, заснето в кабинета на държавния глава и върховен главнокомандуващ по време на разговора му с министъра на външните работи Сергей Лавров и на отбраната Сергей Шойгу. На снимката, разпространена от пресслужбата на Кремъл, се вижда странен апарат.

Според специалисти по високи технологии става дума за облъчвателя "Дезар 7". Произведената в Русия джаджа прочиства въздуха и се използва за предпазване от грип, инфекции на горните дихателни пътища, туберкулоза, атипична пневмония, дифтерия и други болести.

Коментара ()

Вашият коментар