Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

28-годишната София В. влиза в затвора за една година, след като беше спипана за пореден път да краде от магазин. При последния случай тя задигнала 2 чифта обеци, колие и гривна от бижутерски магазин в един от варненските молове.

София е задържана на 20-и септември тази година, малко след като в сила влязла условната й присъда за друга кражба. Тя се залепила са щанда с бижута, искала от продавачката й да показва различни неща, питала за цените, пробвала, връщала и в суматохата успяла да свали идентификационните им етикети и да скатае бижутата в дрехите си. Въпреки че София била сигурна, че действа много внимателно, кражбите й били забелязани от полицаите, които дежурят в мола. Те я оставили да скрие каквото може и да напусне магазина, като не я изпускали от поглед. Последва ли я, след като излязла от бижутерията и я спрели за проверка. Откраднатото било скрито в ботите, в блузата и под яката на дрехата й.

За извършени при продължавано престъпление кражби от други търговски обекти София има влязла в сила условна присъда с 3-годишен изпитателен срок. Съдът приведе в изпълнение и това наказание.