Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Карлес Пучдемон – премиер на Каталуния, обяви независимост. Парламентът на Каталуния я прие. Проруските ураджии у нас вдигнаха ура-врява. А сега се оказва, че техният приятел – пучдемонът, пратил булката си в родната ѝ земя Румъния, а сам той избягал в Брюксел.

Но като какъв се подвизава той в Белгия – като испански гражданин или като гражданин на отцепилата се от Испания "независима Каталуния"? Хем твърди, че Каталуния е независима, хем бяга в Белгия с испански паспорт!

Това означава, че е тарикат като всички левичари – в Европа и навсякъде по света. Много са яки те, левичарите, но с европейски паспорт в джоба. Що не отидат да вземат руски паспорт, пък да ги видим тогаз. Може и венецуелски. Лесно е да се правиш на независим с испански паспорт в джоба, с испанска лична карта. Ай, сиктир!

Тарикат каталунски. Като нашият Стоичков – почетен консул на България в Испания, но живее в САЩ. Плюе по Испания, в която е ритал топка и е гудил от нея милионите в джоба.Това левичарите – футболисти или политици, срама нямат, бре!

От фейсбук