Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Както обикновено, той се появи с маска на лицето и плетена шапка, захлупена почти до очите му. СНИМКА: Йордан Симеонов/Архив
Както обикновено, той се появи с маска на лицето и плетена шапка, захлупена почти до очите му. СНИМКА: Йордан Симеонов/Архив

37-годишният Владимир Стоянов, станал известен като Владо Плацентата, трябва да плати 500 лева парична гаранция, за да не влезе в ареста по обвинение, че е държал незаконна пушка в двора на къщата си. Той трябва да внесе сумата до 2 седмици.

Плацентата се прочу през лятото на тази година, след като нападна лекарка в АГ болница "Шейново", настоявайки тя да му даде плацентата на новороденото му дете. Той има още 2 обвинения, освен за нападението над лекарката. Едното е, че на 9 октомври 2016 година е укривал в дома си 22 бежанци срещу заплащане, а другото за незаконната пушка.

В съда Стоянов представи удостоверение, че е студент 1-ва година редовно обучение със специалност "Генно и клетъчно инженерство". Както обикновено, той се появи с маска на лицето и плетена шапка, захлупена почти до очите му. Така остана и пред съда.

"Нямате право да ме снимате, нарушавате конституционните ми права", скара се Плацентата на журналистите на излизане от съда.