Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

4 години и половина затвор за Анита Мейзер "Знаех присъдата си предварително, всичко е уговорено", твърди миската Снимка: Архив

"Знаех присъдата си предварително, всичко е уговорено", твърди миската

3 години и половина затвор за убийство по непредпазливост и 4 години и половина затвор при първоначален общ режим за подкуп на служебно лице. Това е присъдата на първа инстанция за бившата миска Анита Мейзер.

Състав на Варненския окръжен съд я призна за виновна по обвиненията за смъртта на съпруга й Николай Димов и опита да даде 30 000 евро на разследващ полицай, за да "оправи нещата". Освен това Мейзер трябва да плати 8 000 лв. глоба, 150 000 лв. кръвнина на майката на съпруга си, 9 000 лв. разноски по делото и още толкова съдебни разходи. В сила влиза по-голямата присъда от 4 години и половина. Решението не е окончателно и може да бъде обжалвано или протестирано.

"Знаех присъдата си предварително, всичко е уговорено", каза на излизане от съдебната зала Мейзер. Според нея компетентните органи трябва да направят пълна проверка на телефонните разговори между съдии, прокурори и следователи и да видят, че делото срещу нея е поръчково.

Коментара ()

Вашият коментар