Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

19-годишен опита да избяга от полицаи, блъсна се в тях При проверката се установило, че 19-годишният беглец, който е от шуменското село Пет могили, бягал от униформените, защото няма книжка. СНИМКА: Архив

19-годишно момче се блъсна в полицейски микробус, след като опита да избяха от униформените. След гонката и катастрофата е задържан, предстои му дело.

Екшънът се разиграл днес по обяд на входа на варненското село Генерал Колево. Полицейски микробус с екип полицаи бил на пътя и извършвал рутинни проверки. Единият от униформените вдигнал палката на задавщия се по шосето "опел астра", но шофьорът, вместо да спре, стъпил здраво на газта и отпрашил през селото. Полицаите веднага се качили в буса, пуснали светлините и звуков сигнал и подкарали след "опел"-а. Униформените настигнали беглеца към края на селото и опитали да минат пред опела, но В същия момент младият джигит им отнел предимството и се забил в дясната врата на служебната кола. Пострадали при инцидента няма.

При проверката се установило, че 19-годишният беглец, който е от шуменското село Пет могили, бягал от униформените, защото няма книжка.

Коментара ()

Вашият коментар