Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Елена Йончева СНИМКА: Архив
Елена Йончева СНИМКА: Архив

Тъжното е, че точно Йончева, едно от многобройните номенклатурни чада на нашата журналистика, бива героизирана като борец срещу партийната корупция.

Тъжното е, че хасковският модел на Коза Ностра е навсякъсе в страната.

Тъжното е, че някаква депутатка от БСП отваря кутията с червеи, а не независими български медии както и НПО-та, които уж се занимават с „много разследвания”!

Тъжното е, че досега никой не е копнал в кадруването на ДПС по места както и в далаверите на всички (или почти всички) общински съвети в България, където партийната принадлежност е само етикет и често се сменя в зависимост от каналите за „усвояване.”

Където и да копне човек в България, ще излязат същите зависимости за административни назначения по модел - роднина/приятел/роднина/приятел. Ще се види, че конкурсно начало няма, а има назначение на некадърни дебили, които стават част от този перпетуум мобиле на неработещата корумпирана первезия, наречена държава.

Достатъчно е да се избере депутат произволно в този парламент и да се прокара родовата му нишка в държавната администрация. Не е сложно, никак даже! Достатъчно е да се вземе на мушка само една малка община в България, за да се направи показно как функционира мафиотският държавен модел на Коза Ностра – от най-ниско до най-високо ниво. Не е особено трудно, не е!

Затова не знам защо се чака на хора като Йончева да осветляват подобни неща, при положение, че нейната паршива партия е еманация на същия този модел!